فلسطین

درز اختلافات در کابینه نتانیاهو و خواست ها برای استعفای وی

با از سرگیری حملات رژیم اسرائیل بر اهداف غیر نظامی در غزه و درگیر شدن نیروهای این رژیم با قوت های مجاهد فلسطینی؛ در ادامه وجود بحران در رژیم اسرائیل صداهایی مبنی به درز اختلافات میان نتانیاهو و وزیر جنگ او به گوش می رسد.

روزنامه عبری زبان معاریو اعلام کرد که در شرایطی که گمان می‌رفت بنیامین نتانیاهو؛ صدراعظم و یواو گالانت؛ وزیر جنگ در نبرد علیه حماس هستند، اختلافات بین آن‌ها هر لحظه بیشتر می‌شود.

در همین حال؛ رادیوی اردوی رژیم صهیونیستی فاش کرد که وزارت جنگ این رژیم طرح‌هایی را برای آزادی اسرای اسرائیلی در غزه ارائه داده بود اما در نهایت این طرح‌ها شکست خورده و به جایی نرسید و پس از بازنگری، تصمیم گرفته شد به خاطر خطراتی که ممکن است برای جان اسرای اسرائیلی داشته باشد، در اجرای آن تجدیدنظر شد.

با این حال؛ شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که رژیم صهیونیستی به درخواست آمریکا طرح‌های خود در جنوب نوار غزه را تعدیل کرده است.

از سوی دیگر؛ ایهود اولمرت؛ صدراعظم اسبق رژیم اسرائیل ضمن خواست برای استعفای نتانیاهو هشدار داده است که اگر این رژیم موضع و دیدگاه روشنی در رابطه با وضعیت غزه پس از جنگ ارائه ندهد، در نهایت جامعه جهانی این رژیم را وادار به توقف جنگ خواهد کرد.

او در گفتگو با شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی خواستار استعفای فوری نتانیاهو شد و گفت هر لحظه بیشتر در قدرت بماند، ضربه بیشتری به “اسرائیل” وارد خواهد کرد.

با این حال؛ تامیر باردو؛ رئیس اسبق سازمان استبخارات خارجی رژیم صهیونیستی یا موساد هشدار داده که اگر اقدام به امضای قرارداد مبادله اسرا با حماس نکنیم، با 130 رون آراد پیلوت مفقودشده نیروی هوایی اردوی اسرائیل در جنوب لبنان دیگر مواجه خواهیم بود.

طی یک خبر دیگر؛ روزنامه عبری زبان “یسرائیل هیوم” اعلام کرد که جلسه محکمه بنیامین نتانیاهو به اتهام فساد با وجود ادامه جنگ در غزه، فردا از سرگرفته می‌شود. جلسه ای که از سپتمبر گذشته متوقف شده بود.

از جانب دیگر؛ روزنامه عبری زبان The Marker تاکید کرد که کارشناسان اقتصادی پیش‌بینی کردند رژیم صهیونیستی در سال 2024 به سبب جنگ کنونی در غزه با بحرانی اقتصادی مواجه شود.

رسانه‌های عبری زبان هم اعلام کردند که نزدیک به 300 هزار شهرک‌نشین صهیونیست در پی آغاز جنگ در غزه از اراضی اشغالی فرار کرده و به کشورهای اصلی خود بازگشته‌اند.

لازم به ذکر است که رژیم اسرائیل به سبب جنگ علیه غزه زیر فشار حد اکثری در داخل اراضی اشغالی قراردارد و حامیان این رژیم در مقیاس غرب نیز دچار دو دستگی شده اند.

 

موضوعات مشابه

جواب دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button